Новини

НОВИТЕ МОДЕЛИ LG OLED ТЕЛЕВИЗОРИ И ФУНКЦИЯТА SPORTS ALERT СА ВЕЧЕ И НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

post-image

Най-новите модели LG OLED телевизори притежават технология с милиони самосветещи пиксели, които дават възможност за поразително качество на картината и това е основното с което, LG OLED телевизорите се отличават от традиционните LED модели, които са ограничени от технологията със задна подсветка.
 
Моделите притежават Sports Alert - функция за известяване за спортни събития, което ви уведомява преди, по време и след спортните срещи. Фунцията на новите LG OLED телевизори, определно привлече вниманието на спортните фенове.

 

Усъвършенстваната технология за обработка на движението намалява замъгляването, за да предостави по-плавно действие и по-голяма яснота на образа при гледане. Тази опцията е налична и при телевизора LG OLED OLED65C11LB.

Конзолните игри също придобиват нов облик, благодарение на LG OLED телевизорите – те са способни да осигурят време за реакция от 1 милисекунда, а поддържането на VRR, ALLM и eARC съответства на най-новите спецификации HDMI 2.1. Тези функции дават възможност за гледане на бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност, което осигурява още по-реалистично изживяване.

Дисплеите на LG OLED телевизорите, са със 100% предаване на цветовете и така те остават живи и реалистични с пълна наситеност, независимо колко ярко или тъмно е изображението. Цветовете които виждате на екрана, съответстват изцяло на тези на оригиналното изображение, което е потвърдено от глобалната агенция за тестване Intertek.
LG OLED може да изобрази 100% спектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство, което покрива пълния диапазон на яркост на телевизора.

А ценителите на киното могат да се насладят на съдържанието на Netflix, Apple TV и Amazon prime video и да избират от най-новите филми, сериали, документални филми и спортни събития на живо на едно място. Функцията Dolby Vision IQ регулира интелигентно настройките на картината на база на съдържанието, жанра и околната обстановка, докато Dolby Atmos предоставя многоизмерен звук.

LG OLED телевизорите съчетават всички необходими функции, които пренасят в света на киното, спорта и изкуството. Освен всички предимства и уникални характеристики, няма как да не се подчертае и елегантният дизайн на телевизорите. Тънката им рамка ги превръща в истинско произведение на изкуството. И не на последно място, те са създадени и с грижа към природата с минимален риск от опасни емисии. Можете да разгледате новите модели на нашия сайт.

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa